Vertalen

Flex-Trans is gestart in 1989 en wij staan voor betrouwbaar en flexibel.

Flex-Trans beschikt over een netwerk van ruim 450 erkende vertalers in binnen- en buitenland. Onze vertalers voldoen aan de door ons gestelde eisen, welke zijn:

  1. minimaal een afgeronde HBO (vertalers) opleiding
  2. wij werken veelal met beëdigde vertalers die ook ingeschreven staan bij het kwaliteitsregister
  3. met vertalers die enige jaren werkervaring hebben als vertaler
  4. goede kwaliteit/prijs verhouding. Ons motto is een win-win situatie. 
  5. De vertaler krijgt een behoorlijke vergoeding voor het werk dat hij of zij levert.

Uiteraard zijn er ook nog secundaire eisen, die echter alleen naar voren komen door met de vertalers samen te werken. Omdat wij inmiddels reeds 28 jaar ervaring hebben en met vele vertalers al reeds vele jaren zaken doen, weten wij precies welke vertaler het meest geschikt is voor uw tekst. Ook kijken wij naar de achtergrond van de vertaler. Is deze medisch, technisch, chemisch of juridisch geschoold? Ook belangrijk is om te bepalen of de vertaler gemaakte afspraken omtrent deadlines nakomt…

Want vaak is de deadline de doorslaggevende factor in de keuze welk vertaalbureau de opdracht verkrijgt. Flex-Trans is hierin een betrouwbare partner te noemen die desgewenst nog dezelfde dag uw teksten kan retourneren, mits het woordenaantal natuurlijk in het redelijke blijft. Wat u dat extra kost? Voor vertalingen die wij met spoed dienen te behandelen rekenen wij slechts een toelage van 10%.  Het weekendtarief heeft een opslag van 25%.

Wat wij wel kennen is onze kwantumkorting, deze hangt echter af van het aantal woorden, en van het type tekst en kan derhalve niet standaard toegepast worden.

Waarom zou u niet direct een freelance vertaler benaderen?

Natuurlijk staat het u vrij om freelance vertalers te benaderen, maar als u uw tekst naar meerdere talen wilt laten vertalen, zult u dus wel voor elke taalcombinatie op zoek moeten gaan naar iemand, bovendien is het nog maar de vraag of u daadwerkelijk dan een goede vertaler inzet.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw teksten met zorg worden vertaald, vooral omdat controle voor u bijna ondoenlijk is, is vertalen niet in het minste een kwestie van goed vertrouwen.

Dat er vertrouwen in ons is gesteld bewijst onze klantenkring wel. Zij bestaat o.a. uit (semi)overheidsinstellingen, farmaceutische industrie, marketingbureau’s, handelsondernemingen, rechtsbijstandsverzekeraars etc.

Bekijkt u ook gerust eens onze aanzienlijke lijst met talen die wij u kunnen aanbieden!

Voor een offerte op maat kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met Flex-Trans, flexible translators onder telefoonnummer: 033 – 43 20 460.